"Ik heb Cillessen één keer bewust geraakt, daarna nooit meer"

Etienne Vaessen raakte zaterdagavond geblesseerd na een duel net Brian Brobbey. De Ajax-spits wordt door Harry van der Laan nu beschuldigd dat hij expres doorliep op de keeper. Niet iedereen gaat mee in die lezing.

Zo ook Michiel Kramer, ploeggenoot en aanvoerder van Vaessen bij RKC Waalwijk. "Het was niet bewust. Ik ga er nooit vanuit dat iemand bewust doorloopt. Ik denk dat zijn aanname gewoon niet goed was en dat hij de bal probeerde te halen."

Tafelgenoot Wim Kieft is het daarmee eens en denkt dat het een ongeluk was. "Het gaat in een split-second. Je neemt hem niet goed aan, je denkt: ik haal hem nog net. Het gaat allemaal in een fractie van een seconde."

Kramer deelt vervolgens een opmerkelijke anekdote waarin hij aangeeft wel degelijk eens een keeper expres geraakt te hebben. Het ging destijds om Jasper Cillesssen. "Ik heb Cillessen één keer bewust geraakt. En daarna nooit meer. Dat was wel even nodig, vond ik dan. Hij maakt altijd een beetje een irritante indruk, vind ik. Dat was in mijn periode bij ADO Den Haag, dat is ook alweer elf jaar geleden denk ik."

Lees meer:
0 reacties