Mika Godts kijkt uit naar Klassieker: "Zelfs in België leeft het"

Mika Godts
Mika Godts Foto: © Pro Shots

Mika Godts is een tevreden man. De aanvaller maakte tegen Go Ahead Eagles voor de derde keer op rij minuten in de hoofdmacht van Ajax. Hij hoopt zondag ook speeltijd te krijgen in de Klassieker.

"Het is leuk", zegt Godts op het clubkanaal over zijn speeltijd in de laatste wedstrijden. "Ik ben naar Ajax gekomen om hier in de ArenA minuten te kunnen maken en goals en assists te leveren. Ik ben blij dat ik nu meer en meer minuten kan maken."

"Ik wil de laatste wedstrijden knallen, als team en persoonlijk. Zo veel mogelijk punten pakken en zelf zo veel mogelijk aan het team bijdragen", aldus de tiener, die uitkijkt naar het duel met Feyenoord. "Ik weet dat het heel groot is, zelfs in België leeft het. Ik hoop dat we er met drie punten weg kunnen gaan."

Hoewel Godts dus niet uit Nederland komt, kent hij het belang van de wedstrijd. "Ik heb vaak gekeken naar De Klassieker, ook toen ik hier nog niet speelde. Ik weet hoe erg het leeft, dus we zullen strijd leveren. Ik denk dat het iedereen motivatie geeft als je De Kuip binnenstapt. Het is een strijd en die gaan we moeten winnen."

Lees meer:
0 reacties