Samenvatting: Godts maakt het verschil bij Jong Ajax tegen TOP Oss

Mika Godts heeft Jong Ajax vrijdagavond drie punten bezorgd. De aanvaller scoorde na ruim twintig minuten spelen de enige treffer tegen TOP Oss.

Op De Toekomst was het een weinig spannende openingsfase. Echte kansen vielen er niet. Dat veranderde na zo'n twintig minuten. Een inspeelpass van Jong Ajax kon via een sliding nog onschadelijk worden gemaakt door een verdediger van Top Oss. De bal viel alleen precies voor de voeten van Godts.

De Belg startte zijn rush, hield in en schoot uiteindelijk raak in de linkerhoek: 1-0. TOP Oss kreeg zijn eerste kans van het duel pas tien minuten voor rust. Thijs van Leeuwen kreeg de bal met wat geluk mee in de zestien van Ajax en probeerde Charlie Setford daarna in de korte hoek te verrassen. De goalie bracht redding.

Ook in de tweede helft vielen er niet al te veel kansen. Jong Ajax liet weinig toe. Van Leeuwen schoot over en Arthur Allemeersch deed een poging, maar Setford hield zijn doel schoon.

Opstelling Jong Ajax: Setford; Gooijer, Aertssen, Kaplan (64. Sarfo), Agougil (88. Alders); Vos, Chourak, Brandes (64. Gorter); Idumbo Muzambo, Banel, Godts (61. Kalokoh)

Lees meer:
0 reacties