Mika Godts maakt indruk: "Denk dat ik dicht tegen Ajax 1 aan zit"

Mika Godts
Mika Godts Foto: © Orange Pictures

Mika Godts maakt een goede indruk tijdens de voorbereiding. In de wedstrijd tegen Unterhaching was hij goed voor een doelpunt en een assist. De Belgische buitenspeler klopt op de deur bij het eerste elftal van Ajax.

"Het gaat goed en ik heb het erg naar mijn zin. Ik voel me goed in de groep en op het veld. Vorig seizoen is het al snel met me gegaan en dat ik nu mee mocht op kamp is ook positief. Mijn hoop was om snel aan te sluiten bij Ajax 1, ik denk dat ik daar nu dicht tegenaan zit", aldus de Belg tegenover Voetbal International.

De Belg kan op beide vleugels uit de voeten, maar heeft wel een duidelijke voorkeur. "Ik probeer naar mijn kwaliteiten te spelen. Op rechts moet ik het dan hebben van mijn snelheid en het brengen van diepte. Op links voelt het natuurlijker, want dan kan ik met mijn rechterbeen naar binnen komen en acties maken."

De aanvaller maakte afgelopen winter de overstap van Genk naar Amsterdam. Tot dusver heeft hij geen minuut spijt gehad. "Ajax is de grootste club van Nederland, is aansprekend in Europa. Toen Ajax afgelopen winter voor me kwam was voor mij wel duidelijk dat ik het wilde doen. En tot nu toe gaat het hartstikke goed."

Lees meer:
0 reacties