Mika Godts maakt indruk: "We gaan zien hoe het seizoen gaat lopen"

Mika Godts
Mika Godts Foto: © Orange Pictures

Ajax wist dinsdag te winnen in een oefenwedstrijd van SpVgg Unterhaching. Mika Godts speelde alleen de tweede helft en is blij met zijn prestatie tegen de Duitse club. De achttienjarige Belgische aanvaller wil zich graag nog meer laten zien aan de technische staf van Ajax.

"Ik ben wel tevreden. Het was een goede helft van ons", zegt de aanvaller tegen Ajax TV. "Het was van mijn kant ook een goede wedstrijd met een goal en een assist, dus ik ben blij. " Voelt de Belg ook spanning bij het spelen van wedstrijden? "Meestal niet, maar er is altijd wel een beetje spanning. Ik speel wel vrij, dat ben ik in mijn hoofd ook. Dat is het belangrijkst."

Godts geniet van het trainingskamp dat hij mag beleven in het eerste elftal van Ajax. "Het is leuk om dit trainingskamp mee te doen. Ik wil me bewijzen in de komende wedstrijden en dan gaan we zien hoe het seizoen gaat lopen. Het is niet echt wennen. Iedereen begrijpt voetbal. Met voetbal kun je ook veel communiceren, dat hoeft niet altijd met woorden te zijn", aldus Godts.

Lees meer:
0 reacties