Mika Godts: "Mijn doel is om meer minuten te maken in Ajax 1"

Mika Godts in het shirt van Ajax
Mika Godts in het shirt van Ajax Foto: © Pro Shots

Mika Godts heeft een nieuw contract getekend bij Ajax. De Belg is blij met het vertrouwen dat hij krijgt binnen de Amsterdamse club, wat hopelijk ook meer minuten in het eerste elftal oplevert. Afgelopen seizoen debuteerde hij al.

"Het voelt heel goed om hier na januari opnieuw een contract te tekenen", vertelt Godts voor de camera van Ajax TV. "Het zegt mij dat ik het dit halfjaar goed heb gedaan. Ik ben heel blij om bij deze club bij te tekenen."

De voetballer begint na de contractverlenging vol goede moed aan het nieuwe seizoen. "Ik vind de voorbereiding altijd een leuke periode, want je kunt jezelf laten zien. Er is ook een nieuwe trainer, dus ik hoop me de komende zes weken te kunnen bewijzen. Ik wil zo veel mogelijk minuten spelen en laten zien wat ik kan."

"Waar de trainers me nodig hebben, ga ik spelen", vervolgt Godts. "Het maakt niet uit of het bij Jong Ajax of Ajax 1 is, ik ga mezelf proberen te laten zien. Ik wil aan alles werken. Ik kan altijd nog verbeteren. Mijn doel is om meer minuten te maken in Ajax 1. Als je in de ArenA speelt, wil je wéér in de ArenA spelen."

Lees meer:
0 reacties