Misehouy naar de uitgang? 'Speler negeert deadline van Ajax'

Gabriel Misehouy
Gabriel Misehouy Foto: © Pro Shots

Ajax lijkt afscheid te gaan nemen van Gabriel Misehouy. De Amsterdammers hadden de middenvelder deze woensdag een deadline gesteld om akkoord te gaan met een contractvoorstel vanuit de club. De 18-jarige Misehouy heeft volgens De Telegraaf echter nog niks laten horen.

Misehouy kan in Amsterdam voor 3,5 jaar bijtekenen, maar negeert voorlopig dus dat voorstel. Ondertussen is het talent gewisseld van zaakwaarnemer. Misehouy laat zich vanaf nu begeleiden door Pini Zahavi van HAZ Sport Agency. De middenvelder beschikt bij Ajax over een aflopend contract en staat in de belangstelling van onder meer Manchester City en Girona.

Het waarschijnlijke vertrek van Misehouy opent voor Ajax wel deuren. Volgens De Telegraaf maakt het de weg vrij voor Ajax om serieus in gesprek te gaan met Isaac Babadi. De 18-jarige middenvelder beschikt bij PSV over een aflopend contract en sprak al eerder met Ajax. Als Misehouy in Amsterdam zou blijven, was de komst van Babadi geen optie. Nu gaat er dus mogelijk een deur open voor die pikante overstap.

Lees meer:
0 reacties