'Mislukking' De Jong krijgt kritiek: "Handtekening kostte 86 miljoen"

Frenkie de Jong
Frenkie de Jong Foto: © Pro Shots

Frenkie de Jong krijgt er in Spaanse media van langs na de uitschakeling van FC Barcelona in de Champions League. Bayern München was woensdagavond met 3-0 te sterk voor de machteloze Catalanen.

"Hij probeerde het wel, een blok vormen op het middenveld, maar het ontbrak hem aan overtuiging en offensieve vastberadenheid", schrijft Marca over de oud-Ajacied, die dus met zijn elftal niet kon stunten en daardoor na de winter actief is in de Europa League. El Mundo Deportivo was ook niet onder de indruk: "Hij kwam weinig in het spel voor en bij het derde doelpunt reageerde hij te passief."

AS was nog harder in het oordeel over De Jong. "Frenkie toonde geen persoonlijkheid in zijn spel. Heel verwerpelijk. Zijn handtekening kostte 86 miljoen euro, maar hij speelt alsof het hem niets interesseert. Een mislukking.”

Weet Ajax zondag met drie goals verschil te winnen van AZ? Bij BetCity.nl krijg je dan 2.6x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties