Mist Brobbey einde seizoen? "Op dit moment moeilijk om te zeggen"

Brian Brobbey schiet
Brian Brobbey schiet Foto: © Pro Shots

Brian Brobbey was bij Ajax wederom belangrijk. Tegen AZ wist hij te scoren, maar moest hij naar de kant. Erik ten Hag weet nog niet hoe ernstig zijn kwetsuur is. Ook ging Ten Hag in op het gebrek aan ruimte voor zijn aanvallers.

"AZ loste het op door er een mannetje op te zetten. Maar als wij voldoende bezetting op het middenveld houden, dan moeten zij uitstappen. Dan zie je dat Dusan vrijkomt", aldus Ten Hag op de persconferentie na afloop.

"Hij heeft het vermogen om de ballen goed verder te spelen, dus te verbinden. Zo kan hij onze spitsen aan het werk zetten, waardoor we gevaarlijk worden. In het drukzetten speelt hij ook een belangrijke rol. Het is een rol die hem op het lijf geschreven is."

Brian Brobbey kon echter niet de hele tijd bediend worden. De jonge doelpuntenmaker moest namelijk naar de kant met iets dat leek op een spierblessure, Ten Hag weet nog niet wat de diagnose is. "Dat is op dit moment moeilijk om te zeggen."

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties