Kudus geïrriteerd door medium: "Wat is jullie agenda? Fake news!"

Mohammed Kudus is in voorbereiding op het duel wat hij donderdag met Ghana speelt tegen Portugal op het WK in Qatar. De Ajacied kwam woensdag met een opmerkelijke uitspraak over de Braziliaan Neymar, maar ontkent dit ooit te hebben gezegd.

In gesprek met The Guardian zou Kudus volgens het medium hebben aangegeven zichzelf niet een mindere voetballer te vinden dan Neymar. "Hij is niet beter dan ik. Hij heeft gewoon meer bekendheid. Hij verdedigde zijn land en ik verdedigde het mijne. Ik stond alleen niet toe dat hij zo met me omging. Wat hem beter maakt, voor nu, is dat hij veel heeft bereikt. Dat lukt mij spoedig ook."

Kudus heeft inmiddels ontkend dat hij deze uitspraken gedaan heeft. "Mijn familie en cultuur hebben mij geleerd om respect te hebben voor anderen. Neymar en Thiago Alcantara en andere legendes hebben ons geïnspireerd om te blijven dromen. En net als Neymar wil ik de nieuwe generatie inspireren. Guardian , wat is jullie agenda? Alle focus op morgen. Fake news!"

My Family & Culture raised me to respect the elderly. @neymarjr like @Thiago6 & many legends inspired us to dream. Just like @neymarjr I humbly want to inspire the next generation like they did. @guardian_sport whats the agenda ? Al focus on tomorrow. FAKE NEWS!!!!!! pic.twitter.com/e50y43LJlG — Kuku Mo (@KudusMohammedGH) November 23, 2022

Lees meer: