"Mohammed Kudus hoor je allang een nieuwe aanbieding te doen"

Mohammed Kudus
Mohammed Kudus Foto: © Pro Shots

Pier Eringa is de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen. Mike Verweij hoopt na die aanstelling dat er snel een nieuwe technisch directeur vastgelegd kan worden.

"Dinsdag wordt de voorzitter van de Raad van Commissarissen benoemd tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders", vertelt Verweij bij De Telegraaf. "Dan zal waarschijnlijk heel snel de technisch directeur komen. Tenminste, dat mag ik hopen voor Ajax, want je merkt dat bepaalde dossiers gewoon stil vallen."

"Moet je niet een keer met Kudus of Klaassen om tafel?", vraagt de journalist zich hardop af, om maar twee voorbeelden te geven. "Kudus heeft een contract tot 2025, maar als hem hem ziet voetballen, hoor je hem allang een nieuwe aanbieding te doen. Maar Ajax wil ook een derde keeper, een nummer drie, middenvelder en een spits."

Ook in de scouting kan Ajax niet doorpakken op dit moment. "Huntelaar doet heel erg zijn best. Hij is heel actief in Zuid-Amerika. Hij gaat naar Argentinië en is in Brazilië geweest met een oud-ploeggenoot van Schalke 04, Naldo. Die begeleidt hem daar. Maar ze kunnen gewoon geen knopen doorhakken, omdat ze geen technisch directeur hebben."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand