Molenaar reageert: "Wanneer ik weer bij Ajax aan het werk ga?"

Keje Molenaar keert voorlopig niet terug bij Ajax. De oud-speler van de Amsterdammers, nu werkzaam bij FC Volendam, steunt Ajax bij haar ging naar de rechter: De Klassieker is opnieuw verplaatst.

"Wanneer ik weer bij Ajax aan het werk ga? Niet", vertelt Molenaar in Veronica Offside. "Kijk: je weet dat ik bezig ben bij Volendam. Of ik dat erbij kan doen, Dick? Nou, dat lijkt me niet. We hebben maar één punt namelijk. We moeten dus hard aan de bak om puntjes te sprokkelen. Nee, ik denk dat ik dat aan me voorbij laat gaan."

FC Volendam zou woensdag bij Ajax op bezoek gaan, maar zij moeten de Klassieker uitspelen. "Wij zijn niet heel boos, maar wel teleurgesteld in de wijze waarop de KNVB dit weer even geregeld heeft", zegt Molenaar. "Ik denk dat de pers het wel opgeblazen heeft, maar Jan (Smit, red.) vindt het ook niet leuk. We zouden woensdagavond samen naar die wedstrijd gaan. En met mij nog veel meer mensen, dus dat is gewoon vervelend."

"Ik vraag me af: stel nou dat Ajax-Volendam afgelopen zondag gestaakt was, terwijl woensdag Ajax-Feyenoord op het programma stond. Zou het dan ook opgeschoven zijn?", vraagt hij zich hardop af. "Ajax-Volendam is ertussen geduwd vanwege de Europese verplichtingen. Dat is in het algemene belang, dus dat is prima. Maar dat is al iets wat Volendam laat gebeuren omwille van het Nederlands voetbal."

"Maar als het er dan op aan komt, wordt het belang van FC Volendam wel erg makkelijk opzij geschoven. Wij gaan zelf geen juridische stappen nemen. Maar als Ajax wel naar de rechter gaat, gaan wij ze daarin steunen", besluit de clubman van FC Volendam.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
zo
18/08
NAC Breda
16:45
Ajax
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
za
21/09
Go Ahead Eagles
20:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand