"Vind het heel jammer dat Ajax dan pas weet of je kampioen bent"

De Kuip
De Kuip Foto: © Pro Shots

Columnist Sjoerd Mossou denkt dat Ajax met de overwinning op NEC vorige week de titelstrijd heeft beslist. Met nog drie wedstrijden te spelen is het gat met nummer twee PSV, vier punten.

"Is AZ in staat om Ajax te verslaan?", vraagt Pascal Kamperman zich af in het programma Voetbalpraat van ESPN. "Die indruk maken ze niet, maar natuurlijk kan het wel", stelt sportjournalist Tijmen van Wissing. "Maar ze zijn de laatste weken ook niet in bloedvorm, ik denk dat de titelstrijd wel beslist is."

"Die is beslist door Brian Brobbey", vult Mossou aan. "Met zijn goal bij NEC. En PSV heeft het altijd moeilijk in De Kuip." "Historisch gezien inderdaad altijd", vult Kenneth Perez aan.

"Dus zondag half zeven gaan we de schaal uitreiken?", doelt Kamperman op een eventuele overwinning van Ajax op AZ om 14.30 uur en een verlies van PSV bij Feyenoord om 16.45 uur. "Ja, zonder wedstrijd. Ik vind het wel heel jammer dat Ajax dan al lang klaar is en dat je dan pas weet of je kampioen bent."

"Is het dan echt voor die twee uur gedaan? Echt waar?", grapt Perez. "Dus dat Feyenoord twee uur langer rust heeft?", aldus Perez die zijn lach niet kan inhouden.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand