Mulder: "Hij heeft zware jaren achter de rug, met heel veel kritiek"

Ajax sloot het rampseizoen zondag af met een nederlaag tegen FC Twente. De ploeg uit Enschede speelde zelf niet top, maar Ajax was volgens Rene Wagelaar 'belabberd slecht'.

"Het was niet de beste wedstrijd van Twente dit seizoen, maar ze waren wel een stuk beter dan Ajax. Ajax was belabberd slecht. Het is alsof ze vroegen van 'maak 'm maar, zometeen'. Rulli, Rensch...", zegt Wagelaar bij VoetbalTijd. Hij gaat verder: "Wat ze Rulli gegeven hebben voor de wedstrijd? Ik weet het niet. Hij had een paar grote ogen. Ik weet niet of hij iets aparts heeft gegeten bij Van der Valk, maar dat was niet best."

"Twente was op zich wel de verdiende winnaar. Cerny was in de eerste helft heel slordig, maar in de tweede helft was hij goed", aldus Wagelaar. Dinsdag werd de crisis nog wat groter in Amsterdam, met het opstappen van Edwin van der Sar. "Dat zat er al aan te komen. Ik denk dat Edwin al eerder die beslissing heeft genomen", zegt Youri Mulder daarover.

"Hij heeft twee, drie zware jaren achter de rug, met heel veel kritiek, met heel veel issues. Soms is de kritiek wel terecht. Het laatste probleem was dat de vrouwen niet gehuldigd mochten worden", weet Mulder. "Zondag sprak ik hem heel even en toen zei hij: van ons mocht het wel. Zij wilden het alleen liever niet op het Leidseplein hebben, omdat er dan weer gedoe ontstaat. Ergens anders was voor hen geen probleem."

"Het komt dan op een bepaalde manier in de pers, tenminste zo vertelde hij het. Dan loop je er weer achteraan. Ook in de communicatie gaat er dan een hoop mis, de communicatie naar buiten", besluit hij.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Ajax komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Ajax (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
RKC Waalwijk
21:00
Ajax
zo
8/10
Ajax
14:30
AZ
zo
22/10
FC Utrecht
12:15
Ajax
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
16 FC Utrecht 6 -10 3
17 FC Volendam 5 -8 1
Bekijk de hele stand