Mulder kritisch: "Het is eigenlijk de fout van Van 't Schip"

Youri Mulder
Youri Mulder Foto: © NESimages

Youri Mulder vindt dat John van 't Schip anders had moeten handelen met de wissel van Anton Gaaei. De analist neemt het de oefenmeester van de Amsterdammers kwalijk.

Gaaei werd tegen AZ al na 36 minuten naar de kant gehaald nadat hij al een paar keer in de fout ging. "Je kunt toch ook wachten tot de rust. Het is eigenlijk jouw fout als coach, je maakt die jongen helemaal kapot. Dit is al de tweede keer", merkt Mulder op bij Rondo. Ronald de Boer vindt de opmerking van de oud-spits complete onzin. "Het is profvoetbal, je wordt ervoor betaald. Ik heb genoeg coaches gezien die tot de rust wachten, maar dan is de wedstrijd al afgelopen."

Volgens Mulder was het kwaad allang geschiet. "Die wedstrijd was allang afgelopen, je kon toch gelijk zien dat AZ die wedstrijd zou gaan winnen. Ze zijn toch veel sterker", reageert hij. "Stel Gaaei dan gewoon niet op." Ook Marco van Basten doet een duit in het zakje. "Die jongen is supergemotiveerd. Hij gaat tot het gaatje, maar maakt dit soort fouten gewoon. Daar kan hij niks aan doen."

Lees meer:
0 reacties