Nieuwe hoofdtrainer op komst? "Van Halst gesignaleerd in Liverpool"

Jan van Halst
Jan van Halst Foto: © Pro Shots

Jan van Halst is onlangs gesignaleerd in Liverpool voor gesprekken met Pepijn Lijnders. Dat zegt Ajax-supporter Bart Sanders in de Pantelic Podcast. De populaire supporterspodcast van FC Afkicken weet dat de assistent-trainer van Liverpool de nieuwe trainer van Ajax moet worden.

"Marijn Beuker (sportief directeur, red.) was vorige week bij Watford. Waarom weet ik niet precies, maar hij zal daar vast met een reden zijn. Verder is Jan van Halst gesignaleerd in Liverpool. Er speelt echt wel wat. Als (Alex, red.) Kroes komt over drie weken, wordt er snel duidelijk welke koers we gaan varen", zo stelt Sanders in de podcast van FC Afkicken.

"Het is misschien speculatie van de bovenste plank, maar hij is daar gesignaleerd. Ik heb daar geen foto’s of verder bewijs van, maar geloof die mensen op hun woord." Journalist Graeme Bailey van HITC Football schreef dinsdagavond dat Lijnders kandidaat zou zijn voor de functie van hoofdtrainer.

Sanders denkt niet dat hij geschikt is. "Er is een linkje met Henderson, maar ik kan me toch niet voorstellen dat Ajax Lijnders als hoofdcoach ziet. Zeker niet wanneer je Pascal Jansen aangeboden krijgt en die nu niet neemt. Dan lijkt Lijnders mij geen trapje hoger."

Lees meer:
0 reacties