Tweetal Ajacieden keren terug op de training

Daley Sinkgraven is vandaag voor het eerst sinds een maand terug op het trainingsveld van Ajax. De linksback lijkt voorspoedig te herstellen van zijn knieblessure. Ook is Lasse Schöne terug op de training.

Het AD laat weten dat de kans aanwezig is dat Sinkgraven op tijd fit is voor de Europa League finale tegen Manchester United van aanstaande woensdag. Nick Viergever is geschorst voor de finale, hij was de afgelopen periode de vervanger van Sinkgraven op de linksback positie. Een andere optie is Jairo Riedewald. Door een voetblessure moest Lasse Schöne de wedstrijd tegen Willem II laten schieten maar ook hij lijkt hersteld en staat weer op het trainingsveld.

Vandaag laat Ajax pers uit binnen- en buitenland toe op de training en hebben de journalisten na de training de kans om de spelers te spreken. Dit zal een van de laatste momenten zijn waarop pers is toegelaten bij de training. Na vandaag verschijnt Bosz alleen nog rond de laatste training voor de finale op een persconferentie met twee spelers.

Ajax uitshirt 2015/16