“Als Ajax slim is, laten ze hem voorlopig nog niet gaan”

Als er één speler is die dit seizoen een geweldige indruk heeft achtergelaten bij Ajax dan is dat wel André Onana. De doelman uit Kameroen heeft zich onwijs goed staande gehouden in zijn eerste seizoen bij Ajax. Onana tekende recentelijk nog bij tot medio 2021.

“In het begin maakte hij wel twee foutjes, maar als je dan die vier of vijf geweldige reddingen daar tegenover gezet, dan is er niks aan de hand. Hij is met stappen vooruit gegaan de afgelopen maanden en hij is een volwaardige doelman op het moment. Als Ajax slim is, laten ze hem voorlopig nog niet gaan”, vertelt Piet Schrijvers in gesprek met De Telegraaf.

Ook Heinz Stuy is onwijs tevreden met de huidige Ajax-doelman, vertelt hij eveneens in gesprek met De Telegraaf. “Vorig jaar bij Jong Ajax had hij het ene moment een geweldige redding en het moment daarop een blunder van formaat. Dat mag gewoon niet bij een topclub als Ajax. Dit seizoen bij het eerste heeft hij vaak de nul gehouden en bijna bij elk tegendoelpunt kon Onana er zelf eigenlijk niets aan doen”

 

Ajax uitshirt 2015/16
[plista]