PSV schrok van Appie-nieuws: ‘Eerste dagen heel emotioneel’

Pro Shots / Erwin Spek

PSV’er Bart Ramselaar is flink geschrokken van het nieuws rondom Abdelhak Nouri. De Ajacied heeft ernstige hersenschade opgelopen door de gevolgen van zuurstoftekort na zware hartfalen.¬†

“We hebben afgelopen week natuurlijk het tragische nieuws gehoord over Appie. Hij is een goede vriend van mij”, aldus Ramselaar tegenover¬†Voetbal Inside. “Ik denk dat wij het als team goed hebben opgepakt en dat we toch een goede wedstrijd hebben neergezet.” PSV speelde 0-0 gelijk tegen AS Monaco.

Ramselaar schrok flink van het nieuws. “Het nieuws kwam heel plotseling, vooral omdat het de goede kant leek op te gaan. Veel spelers van PSV hebben met hem in de nationale jeugdteams gezeten. Daar ken ik hem ook goed van, het is verschrikkelijk nieuws. Dit gun je niemand natuurlijk.”

“Het is lastig, vooral voor Stevie (Steven Bergwijn, red.). Zij zijn sinds hun jeugd al beste vrienden. Dan moet je elkaar steunen. Ik denk dat wij dat goed gedaan hebben. We praten er veel over, dat was de eerste dagen ook heel emotioneel.”

Ajax uitshirt 2015/16