Ajax wint duel met Legia Warschau; maak bijna €60 van jouw tientje!

Pro Shots / Stanley Gontha

Ajax wint van Legia Warschau voor 2,30 keer je inzet!
BONUS! Als je nu €10 op NetBet stort, dan krijg je €25! Bij een overwinning van Ajax maak je van jouw tientje dus €57,50!

Wedtips
Ajax is in de Europa League gekoppeld aan Legia Warschau en dat kunnen nog wel eens spannende ontmoetingen gaan worden. De Polen komen uit de Champions League, waar een poule met onder meer Real Madrid en Borussia Dortmund te sterk bleek. Ajax haalde het hoofdtoernooi van de Champions Leauge niet, maar de groepsfase van de Europa League was een daverend succes met 4 overwinningen en 2 gelijke spelen.

Prognose

Ajax is ongeslagen in de laatste 9 duels in de Europa League. Legia Warschau heeft het in het eigen stadion vaak lastig. Van de 17 thuisduels dit seizoen werden er slechts zes gewonnen. Ajax won de laatste zes duels én hield in de laatste 4 duels de nul. Wij voorspellen een lastig avondje voor Legia Warschau en dat is goed nieuws voor de Nederlandse voetbalfan: 0-2.

Zo werkt het:
Bij NetBet krijg je bij elke storting tot €200 150% bonus. Zet je dus een tientje op je NetBet-account, krijg je €25. Zet het volledige bedrag in op deze bet en krijg bij een overwinning van Ajax niet €23,00, maar liefst €57,50 uitgekeerd!

Matchfacts
– Ajax heeft de laatste 6 duels gewonnen
– Ajax hield in de laatste 4 duels de nul
– Ajax is ongeslagen in de laatste 9 duels in de Europa League
– Legia Warschau won 6 van de laatste 17 thuisduels
– Ajax overleefde ongeslagen de groepsfase

Hoe speel je mee?
1. Klik op één van de links in dit artikel;
2. Meld je aan bij de bookmaker;
3. Zoek op ‘Ajax’ of ‘Legia Warszawa’;
4. Kies je weddenschap en bepaal je inzet!

Ajax wint van Legia Warschau voor 2,30 keer je inzet!
BONUS! Als je nu €10 op NetBet stort, dan krijg je €25! Bij een overwinning van Ajax maak je van jouw tientje dus €57,50!

Ajax uitshirt 2015/16