Veltman over uitspraak De Boer: ‘Ik vond dat toen geen gekke uitspraak’

Pro Shots / Erwin Spek

Joël Veltman wil donderdagavond niets anders dan winnen van Legia Warschau. De verdediger spreekt over de wedstrijd, uitspraken van Frank de Boer en zijn toekomst bij Ajax. 

“Davy Klaassen, Nick Viergever, Lasse Schöne. Onze as heeft de ervaring. Het is niet voor niets dat we voor het eerst in jaren zo makkelijk de poulefase overleefden. Tegen Legia moeten we laten zien dat het ook echt iets waard is”, aldus Veltman in het Algemeen Dagblad.

Frank de Boer kwam vorig jaar met de uitspraak dat Ajax de halve finale van de Europa League moet kunnen halen. “Een tikkeltje geluk moet je altijd hebben, maar ik vond dat toen geen gekke uitspraak. Nu dus nog steeds niet.”

Dan zijn er nog de contractperikelen rondom Veltman. “Of ik bezig ben aan mijn laatste Europese tournee met Ajax? “Zo beleef ik het in elk geval niet. Er zijn al wel wat gesprekken geweest met de clubleiding. Maar dat is nog in de ‘luchtige’ sfeer. Ik ben nu 25, een mooie leeftijd om eventueel een transfer te maken. Maar ik heb nog nooit met een andere club gepraat.”

Ajax uitshirt 2015/16