Klaassen boos op UEFA: ‘Zolang je geen camerabeelden gebruikt…’

Davy Klaassen leek tegen Legia Warschau al na zeven minuten de score te openen, maar zijn doelpunt werd onterecht afgekeurd. Hij reageerde na afloop al snel op het incident. 

“Ik sta hier wel een beetje met een rotgevoel”, aldus Klaassen bij RTL7. “We verdienen het om te winnen, die goal wordt afgekeurd. Dat is gewoon onnodig. In de eerste helft kregen we drie à vier echt goede kansen. Wat we onszelf verwijten? Dat we die kansen er niet inschieten. Zij krijgen een paar kansen, maar we hebben het redelijk gedaan. Het resultaat moet beter.”

Klaassen leek dus te scoren, maar zijn goal werd afgekeurd. “Ik dacht dat ‘ie zat en ik keek naar de man met die stok. Hij zei echter dat ‘ie niet zat. Zolang je geen camerabeelden gebruikt, blijf je dit soort dingen houden. Zolang de UEFA er niks aan doet, ga ik er niet boos om worden.”

De aanvoerder wist niet of hij blij moest zijn of niet met het gelijkspel. “Ik weet het niet, ik sta hier een beetje met een rotgevoel. Er zat veel meer in. Natuurlijk moet je het volgende week afmaken, maar je krabt je flink achter de oren als het volgende week niet lukt.”

Ajax uitshirt 2015/16
[plista]