Legia Warschau met twee aanvallers naar Amsterdam: ‘Geoefend op strafschoppen’

Jacek Magiera, trainer van Legia Warschau, voelt geen enkele druk ter voorbereiding op het Europa League-duel met Ajax. De oefenmeester blikte woensdagavond vooruit op het treffen in Amsterdam, donderdag om 19.00 uur. 

Afgelopen weekend verloor Legia nog met 1-3 van Ruch Chorzow. “Ik ben erg blij dat we vier dagen na die wedstrijd alweer mogen spelen”, aldus Magiera, geciteerd door de clubsite van Legia Warschau. “Europese wedstrijden zijn natuurlijk anders, maar we zijn er klaar voor. Ons doel is om de achtste finales te halen en we zullen er alles aan doen dat het team vol vertrouwen het veld op gaat om een goed resultaat te halen.”

“We willen onze huid morgen duur verkopen en we voelen bovendien geen enkele druk. Waarom niet? We zijn niet bang en we zullen niet bang worden. Moed in de sport is het begin van een succes. En wij hebben die moed.” Legia Warschau trainde net als Ajax op strafschoppen. “Omdat we morgen doelpunten moeten maken. Mocht het toch tot strafschoppen komen, zijn we er klaar voor.”

Selectie Legia Warschau
Arkadiusz Malarz, Radosław Cierzniak, Radosław Majecki, Łukasz Broź, Michał Pazdan, Maciej Dąbrowski, Jakub Czerwiński, Jakub Rzeźniczak, Adam Hlousek, Michał Kopczyński, Tomasz Jodłowiec, Thibault Moulin, Vadis Odjidja Ofoe, Vako Kazaiszwili, Guilherme, Kasper Hamalainen, Dominik Nagy, Sebastian Szymański, Michał Kucharczyk, Tomas Necid, Daniel Chima Chukwu.

Ajax uitshirt 2015/16
[plista]