Homepage » Bestuur & beleid » Blind staat voor terugkeer bij Ajax: ''Hij voldoet ruimschoots aan de criteria''

Blind staat voor terugkeer bij Ajax: ''Hij voldoet ruimschoots aan de criteria''

( 0 reacties)
Blind staat voor terugkeer bij Ajax: ''Hij  voldoet ruimschoots aan de criteria''

Danny Blind keert mogelijk terug bij Ajax. De oud-speler en voormalig trainer van de Amsterdammers wordt door de raad van commissarissen voorgedragen als nieuw RvC-lid.

Blind kan de openstaande vacature na het vertrek van Theo van Duivenbode invullen. De voordracht van Blind heeft de steun van de grootaandeelhouder (de vereniging Ajax) en de Ondernemingsraad van AFC Ajax NV. Over de voordracht wordt besloten op een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders die wordt gehouden op maandag 23 april om 13.00 uur op sportpark de Toekomst. 

"Na het vertrek van Theo van Duivenbode zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte opvolger", reageert president-commissaris Leo van Wijk op de officiële website van Ajax. "Een collega-commissaris die zich met name op de voetbalportefeuille gaat richten. Iemand die de nodige ervaring met zich meebrengt en bij voorkeur Ajacied is en de club goed kent."

Volgens Van Wijk is Blind een goede kandidaat. "Wij waren verheugd toen wij Danny Blind benaderden en hij liet weten geïnteresseerd te zijn. Danny voldoet ruimschoots aan de criteria die wij voor ogen hebben, dus ik ben erg tevreden dat wij hem voor kunnen dragen als kandidaat", aldus Van Wijk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!