Homepage » Bestuur & beleid » Blind moest kiezen: ''Ik heb wel wat aanbiedingen gehad en afgeslagen''

Blind moest kiezen: ''Ik heb wel wat aanbiedingen gehad en afgeslagen''

( 0 reacties)
Blind moest kiezen: ''Ik heb wel wat aanbiedingen gehad en afgeslagen''

Danny Blind keert terug bij Ajax als lid van de raad van commissarissen. Na het echec bij Oranje heeft hij goed nagedacht over een volgende stap in zijn carrière. 

''Nadat ik weg moest bij Oranje, heb ik bewust even rust genomen. Op mijn 38e stopte ik als speler bij Ajax en daarna ben ik 19 jaar in allerlei functies werkzaam geweest. Dan moet je de tijd nemen om erover na te denken wat je écht wilt'', begint hij in gesprek met De Telegraaf. ''Ik heb wel wat aanbiedingen gehad en afgeslagen. Maar het commissariaat trok me, omdat ik in een fase van mijn leven zit dat dit soort jobs bij me past.''

Dat hij nu als commissaris aan de slag gaat, betekent niet dat hij geen trainer meer zal worden. ''Je moet nooit nooit zeggen. Ik heb Leo wel meegedeeld dat ik er alleen nog voor open sta Louis van Gaal (66) te assisteren als die nog eens een land onder zijn hoede krijgt. Het is geen geheim dat Louis en ik het goed met elkaar kunnen vinden en Louis heeft er wel zijn gedachtes over nog eens een land te coachen. Het is aan Ajax of dat eventuele assistent-bondscoachschap dan valt te combineren met het commissariaat'', besluit Blind. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!