Homepage » Bestuur & beleid » 'Compliment' voor Ajax: ''Een van de ergste clubs om mee te onderhandelen''

'Compliment' voor Ajax: ''Een van de ergste clubs om mee te onderhandelen''

( 0 reacties)
Ziggo Alles-in-1 Voordeelpakket €39,95 p.m.
'Compliment' voor Ajax: ''Een van de ergste clubs om mee te onderhandelen''

Ajax heeft 'goede' zaken gedaan wat betreft de onderhandelingen rond Justin Kluivert met AS Roma. Dat schrijft Il Romanista in een uitgebreid stuk over de transferontwikkelingen rond de negentienjarige buitenspeler, Kluivert staat op het punt om te tekenen in Rome.

"De technisch directeur van Roma (Monchi, red.) kent het woord vakantie niet", zo schrijft Il Romanista. "Maandag of zondag, het maakt hem niets uit. Als er een deal gesloten moet worden, onderhandelingen gestart moeten worden, of op biedingen gereageerd moet worden, dan reageert Monchi. Met Ajax was dat niet anders. Ondanks dat Ajax een van de ergste clubs (dat is een compliment) is om mee te onderhandelen, hadden de clubs continu contact."

Volgens Il Romanista is de zaakwaarnemer van Kluivert, Mino Raiola een 'dwaas'. "Hij moet dienen als tussenpersoon, maar gedroeg zich als dwaas. Dat ging zo: Monchi belt Raiola en krijgt dan te horen wat Ajax heeft gezegd. Dan laat hij de vraagprijs weten met als doel om tot een akkoord te komen. Gisteren (zondag, red.) werd er een lawine aan telefoontjes gepleegd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!