Van der Sar na gesprek: ''Hij was aangeslagen, maar waardeerde het telefoontje''

0
Van der Sar na gesprek: ''Hij was aangeslagen, maar waardeerde het telefoontje''

Edwin van der Sar maakte gisteren bekend dat Ajax de volledige aansprakelijkheid erkend in de zaak rondom Abdelhak Nouri. De algemeen directeur van Ajax belde ook met enkele betrokkenen over het nieuws. Een van hen was Hakim Ziyech. 

De Marokkaanse middenvelder kan goed opschieten met Nouri. ''De reactie van Ziyech vertelde alles over de gevoelens, waartussen velen van links naar rechts worden geslingerd'', aldus Van der Sar, die werd geciteerd door De Telegraaf. "Hij was aangeslagen, maar waardeerde het telefoontje. Hakim was blij het te horen.''

De oud-doelman meldde ook dat de band tussen Ajax en de familie Nouri ondanks alles goed is. ''Ik heb me altijd welkom gevoeld. Ook in de afgelopen maanden. De liefde die de familie uitstraalt is heel mooi en de kracht die andere mensen daaruit halen, is niet te beschrijven. Na wat zij de afgelopen maanden hebben meegemaakt, kun je daar alleen maar heel diep respect voor hebben. De familie Nouri staat dicht bij Ajax en dat staan wij ook bij Abdelhak en zijn familie. We gaan met elkaar door."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›