''Hij leek ook voor een flink bedrag bij Ajax te gaan vertrekken''

( 0 reacties)
''Hij leek ook voor een flink bedrag bij Ajax te gaan vertrekken''

Algemeen directeur Berry van Gool van Willem II kan mogelijk al in zijn handen wrijven. Met een aanstaande transfer van Frenkie de Jong naar Paris Saint Germain krijgt Willem II mogelijk miljoenen euro's op de bankrekening gestort.

"Eerst zien, dan geloven", begint Van Gool tegenover de NOS. "Ons stadion is al 23 jaar oud en we willen het kopen en renoveren, om zo meer comfort te kunnen bieden. We zouden bovendien van 14.500 naar 16.500 toeschouwers willen groeien. En we zouden ook de spelersmarkt op kunnen gaan, want met dat geld kun je in een vijver vissen waar dat normaal gesproken niet mogelijk is."

Ook RKC Waalwijk krijgt mogelijk miljoenen. "We willen binnen drie jaar weer bij de top van de Eerste Divisie horen, dus dit kan daar zeker bij gaan helpen", stelt algemeen directeur en oud-verdediger Frank van Mosselveld. "Maar eerst moet ik het nog maar zien. Dolberg leek ook voor een flink bedrag bij Ajax te vertrekken en hij is nu een stuk minder waard. Ik wil het nieuws van Frenkie de Jong horen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›