OFFICIEEL| Hoofd jeugdopleiding tekent voor langer verblijf bij Ajax

( 0 reacties)
OFFICIEEL| Hoofd jeugdopleiding tekent voor langer verblijf bij Ajax

Ajax gaat langer door met hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali. De club en Ouaali hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract.

Dit meldt Ajax op de eigen website. Het oude contract liep komende zomer af. Het nieuwe contract geldt tot medio 2021. Marc Overmars is verheugd met het nieuws van de contractverlenging.

“Wij wilden graag met Saïd verder", zo zegt hij op de clubwebsite. "Hij is een harde werker en een betrouwbaar persoon met een stabiel karakter. Toen hij hier begon was het een roerige tijd, maar mede dankzij hem heeft de opleiding een goed vervolg kunnen geven aan de destijds ingeslagen weg."

Ouaali zorgde onder meer voor de toename van het aantal trainingsuren. "Wij zijn er van overtuigd dat de talenten zich daardoor nog beter en sneller ontwikkelen. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door de school die we hier op de club hebben waardoor veel spelers langer op de club zijn en een goed op elkaar afgestemd programma kunnen volgen. Deze verlenging draagt ook bij aan de rust rondom onze opleiding, waardoor we volgende stappen kunnen gaan maken om nóg beter te worden.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›