Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten in ruime zege Oranje Scherpen en Schuurs met Jong Oranje in extremis langs Engeland Eén Ajacied in de basis bij Nederlands Elftal tegen Estland Ten Hag praat met Klopp en Guardiola: ''Ze weten hoe Ajax speelt'' VIDEO | Mazraoui scoort voor Marokko, maar raakt geblesseerd

''Dat heeft Ajax het afgelopen jaar internationaal laten zien''

( 0 reacties)
''Dat heeft Ajax het afgelopen jaar internationaal laten zien''

Voor FC Utrecht begint het seizoen komende week met een wedstrijd tegen het Bosnische HSK Zrinjski Mostar. Jordy Zuidam hoopt dat de Domstedelingen goede zaken kunnen doen voor Nederland.

"Het is goed dat Ajax het zo goed heeft gedaan, waardoor de kampioen volgend jaar weer in de voorronde van de Champions League instroomt", zegt Zuidam tegenover RTV Utrecht. "En laten we hopen dat dat FC Utrecht ook wat punten bij elkaar kan sprokkelen, zodat we Nederland in Europa weer beter gaan positioneren."

Volgens Zuidam is er veel mogelijk met FC Utrecht, omdat budget niet alles zegt. "Dat heeft Ajax afgelopen jaar internationaal laten zien, en wij in Nederland. En er zijn wel meer ploegen die beter presteren dan je op grond van hun budget zou verwachten. Ik ben realistisch en ambitieus. Dromen mag, maar het begint altijd bij geloof. Maar je zult mij nooit horen zeggen dat we kampioen worden of dat we de derde plaats gaan aanvallen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›