Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was'' Transferperikelen Bergwijn komt binnen bij Ajax-kamp: ''Goed dat hij vertrekt''

Ajax gaat niet in op beschuldigingen Santos-voorzitter

( 0 reacties)
Ajax gaat niet in op beschuldigingen Santos-voorzitter

De clubleiding van Ajax heeft niet gereageerd op aantijgingen van Santos-voorzitter José Carlos Peres. Hij beschuldigde de Amsterdammers ervan tegen de regels in contact gezocht te hebben met Santos-speler Giovanni Manson Ribeiro.

"Ajax haalde in 2017 Danilo (Pereira, red.) bij ons weg, en nu willen ze ook Giovanni bij ons weghalen", liet Peres onlangs weten bij Energia FM. "We stappen met de zaak naar het CAS. Het kost tijd, maar hopelijk wordt Ajax gestraft. Ze moeten betalen voor onze spelers en hopelijk straft het CAS ze met een transferverbod van twee jaar."

Naar aanleiding van dit bericht heeft VI-verslaggever Marco Timmer aangeklopt bij Ajax. "Als Peres naar het CAS stapt moet het serieus genomen worden", stelt hij. "Ik heb contact gehad met Ajax. Zij reageren niet op deze boze voorzitter."

"De aantijgingen zijn dat Ajax onreglementair zou hebben gehandeld rond Giovanni. Ze mogen hem nog niet benaderen", legt Timmer uit. "Die man is heel boos. Het is volgens hem de tweede keer, maar bij Ajax halen ze voorlopig de schouders op en reageren ze niet. Een officieel statement is niet te verwachten. Pas als deze man naar het CAS stapt en stappen onderneemt, zal Ajax wel reageren."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›