''Ik maak me geen zorgen over een vertrek van Overmars bij Ajax''

0
''Ik maak me geen zorgen over een vertrek van Overmars bij Ajax''

Marc Overmars wordt de laatste weken veelvoudig gelinkt aan een vertrek bij Ajax. Arsenal en FC Barcelona zouden interesse hebben getoond in de oud-voetballer. Erik ten Hag maakt zich voorlopig geen zorgen en denkt dat Overmars voor Ajax behouden blijft.

"Ik maak me geen zorgen over een vertrek van Marc Overmars. Ik ga er ook niet van uit. Hij heeft mij er niks over gezegd dat hij Ajax zal verlaten. Ik denk dat hij dat wel zou doen als er iets zou spelen. Zo'n band hebben we wel. En als dit als dat, daar kan ik niets mee. We gaan vooral door met waarmee we bezig zijn, waarbij we continu evalueren", aldus Ten Hag bij Voetbal International.

Ten Hag werkt op een prettige manier samen met zowel Overmars als Edwin van der Sar. "Natuurlijk klankbord ik veel met Marc of Edwin, maar ik voel alle ruimte. Daar hebben we ook afspraken over gemaakt, wie bepaalt wat? Ze hebben in de top gespeeld. Je hebt ook bestuurders die niet weten of er lucht of zand in een bal zit, maar zij weten tot in de details wat er in de top nodig is. Natuurlijk komen ze weleens met een suggestie, en dat is juist ook heel prettig."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›