Ajax gaf 'signaal' naar fans: ''Ajacieden, we missen jullie''

0
Ajax gaf 'signaal' naar fans: ''Ajacieden, we missen jullie''

Door de pandemie mogen er al maanden geen supporters meer bij voetbalwedstrijden zijn. Toch probeert Ajax de band met de supporters warm te houden.

Ajax heeft gekozen voor compensatie voor seizoenkaarthouders en zakelijke relaties. Dat is niet niks voor de club uit Amsterdam, aangezien dit ze zo'n 28 miljoen euro kost. Daarnaast probeert Ajax ook op andere manieren de band met de fans warm te houden. 

"Directie, spelers en werknemers hebben onze 70+- seizoenkaarthouders en -leden allemaal gebeld om een praatje te maken", vertelt commercieel directeur Menno Geelen aan Voetbal International. "Er zijn trainingsvideo’s van spelers verschenen, zodat supporters thuis ook fit konden blijven."

Maar dat is niet het enige volgens Geelen. "Onze spelers kwamen het veld op met een vest met de tekst: Ajacieden, we missen jullie, als signaal van de selectie dat ze de supporters snel weer hopen te zien." Geelen kan nog veel meer voorbeelden noemen. "Alle seizoenkaarthouders ontvingen een mail van Edwin van der Sar rond de feestdagen met een dankbetuiging voor de steun", aldus de commercieel directeur. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›