''Haller keek er naar uit om in Frankrijk te gaan voetballen''

0
''Haller keek er naar uit om in Frankrijk te gaan voetballen''

Ajax kan de rest van het seizoen niet meer beschikken over André Onana. In de Europa League kan Sebastien Haller ook niet meedoen door een administratieve fout bij de Amsterdammers.

"Erik bekijkt de wedstrijden stap voor stap. We gaan niet aan onze ambities tornen. Bovendien spelen we niet tegen de nummer negen van Frankrijk. Lille staat soeverein aan kop in Frankrijk en heeft een sterk elftal, dus het wordt sowieso een interessante wedstrijd waarbij we helaas drie basisspelers missen", doelt Edwin van der Sar op het ontbreken van Ryan Gravenberch door een schorsing."

"Het biedt kansen voor andere spelers, maar als er iemand niet is, verwachten we dat anderen opstaan. Al is het duidelijk dat je met je sterkste opstelling wilt spelen", vervolgt de directeur bij Voetbal International. "Marc Overmars heeft samen met Erik met de spelersraad gesproken. Eerder heeft Sébastien al met de groep gesproken over wat er gebeurd is. Hij had er naar uitgekeken om in Frankrijk te gaan voetballen", besluit Van der Sar. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›