Van der Sar helemaal klaar met kritiek: ''Ja, die is boos''

0
Van der Sar helemaal klaar met kritiek: ''Ja, die is boos''

Edwin van der Sar postte maandag een verhitte tweet na een aantal uitspraken van Johan Derksen. De analist leek te suggereren dat het tijd werd voor het ontslag van de oud-international.

"Ja, die is boos", concludeert Wilfred Genee bij Radio Veronica. Johan Derksen stuurde aan op een ontslag van de algemeen directeur van Ajax. "Bij ieder beursgenoteerd bedrijf ter wereld moeten er koppen rollen als er een fout wordt gemaakt die 30 à 35 miljoen euro kost. Ik wil niet pleiten voor wiens ontslag dan ook, maar bij ieder normaal bedrijf wordt er ingegrepen."

Van der Sar was hier niet blij mee en liet van zich horen op Twitter. "Wat word (sic) er soms een hoop onzin verteld op tv door mensen die niet weten waar ze het over hebben", schrijft Van der Sar. "Iedereen begon erover dat hij 'dt' had moeten gebruiken", vertelt Genee.

"Tijdens de uitzending werd ik nog geappt door Peter R. de Vries", vervolgt de presentator. "Die zei dat het heel goed zou kunnen dat het medisch dossier van de vrouw van Onana is voorgelegd aan de UEFA, waardoor zijn verhaal wel plausibel is. Maar Van der Sar vindt dat er door mensen wordt gesproken die geen kennis van zaken hebben. Hij was er een beetje klaar mee."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›