Haller ontbreekt in Europa: ''Zullen altijd fouten gemaakt worden''

0
Haller ontbreekt in Europa: ''Zullen altijd fouten gemaakt worden''

Sébastien Haller mag dit seizoen niet in actie komen tijdens de Europa League-wedstrijden door een administratieve fout binnen Ajax. Marc Overmars reageert in gesprek met ESPN.

''Het is gebeurd. Wij hebben een analyse gemaakt om te kijken hoe dit kan, dit mag in de toekomst nooit meer gebeuren. Daar hebben we het intern goed over gehad. Wij gaan daar nog een extra controlepunt aan toevoegen bijvoorbeeld'', stelt Overmars, die erkent dat hij zelf geen controlepunt was deze keer. De bestuurder stelt dat er geen mensen ontslagen zullen worden door deze fout. 

''We moeten de boel eerst laten bezinken en goed kijken wat er fout is gegaan. Daarna ga je er eens rustig over nadenken. De mensen die het doen leveren normaal gewoon goed werk.  Maar zolang je met mensen werkt zullen er altijd fouten gemaakt worden. Wij moeten zorgen dat die controlepunten voldoende zijn'', vertelt Overmars, die het vooral vervelend vindt voor de spits. ''Wij hebben Haller excuses aangeboden, dat was het minste dat we konden doen.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›