Eenhoorn: ''Ajax heeft groot gelijk dat ze voor eigen belang gaan''

0
Eenhoorn: ''Ajax heeft groot gelijk dat ze voor eigen belang gaan''

Ajax probeert aan te haken bij de Europese elite en dat zou kunnen betekenen dat de hoofdstedelingen financieel nóg verder weglopen bij de andere clubs uit de Eredivisie. 

''Ajax heeft groot gelijk dat ze daarin voor hun eigen belang gaan - en proberen aan te haken bij de elite. Maar op het vlak van competitive balance staat het Europese voetbal echt voor grote uitdagingen. Hoe houd je binnenlandse competities straks spannend?'', vraagt Robert Eenhoorn zich hardop af in het Algemeen Dagblad. Hij stelt dat de UEFA het gat vergroot doormiddel van het prijzengeld in de Champions League ten opzichte van de Europa League.

De bestuurder van AZ heeft de afgelopen maanden duidelijk laten zien dat hij niet zomaar over zich heen laat lopen. ''Met Edwin van der Sar kan ik best aardig opschieten, maar in discussies staan we soms recht tegenover elkaar. Hij staat daar volgens mij hetzelfde in. Als ik dan hoor of lees dat wij ons 'klein' gedragen, dan heb je het niet begrepen. Calimero? Het is juist het tegenovergestelde van dat. Wij gaan tenminste de strijd aan.''

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›