''Ik ervaar nu pas echt dat Ajax een megagroot bedrijf is geworden''

0
''Ik ervaar nu pas echt dat Ajax een megagroot bedrijf is geworden''

Voor elke profvoetballer komt er op een dag een einde aan hun loopbaan. Sommige spelers houden zo van het spelletje dat ze zich na hun carrière inschrijven bij een amateurclub. 

Voetbal International schrijft dat de 29-jarige Dico Koppers nu speelt bij de amateurs van Ajax. "Ik kon nog wel terecht bij clubs in de Keuken Kampioen Divisie. Maar ik vind eigenlijk dat ik daar te goed voor ben, dus dat wilde ik niet. Daarom koos ik ervoor lekker te gaan voetballen bij de amateurs. Twee keer in de week trainen, zaterdag spelen; prima zo."

"Ook volg ik een interne opleiding bij Ajax", vervolgt de oud-prof die voorheen onder contract stond bij onder andere Ajax. "Ik loop mee op verschillende afdelingen, om te bekijken wat ik leuk vind en wat bij me past. Zo word ik voorbereid op een toekomstige rol binnen de club, op het veld of op kantoor."

"Ik ervaar nu pas echt dat Ajax een megagroot bedrijf is geworden, meer dan ik me ooit had gerealiseerd. Dus nee, ik hoef me niet te vervelen. En mijn leven draait nog steeds voor een groot deel om voetbal", aldus Koppers. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›