''Ajax heeft toch het gevoel dat ze te groot zijn voor Nederland''

0
''Ajax heeft toch het gevoel dat ze te groot zijn voor Nederland''

De Super League is de afgelopen dagen een hot item in de voetballerij. Het zorgt vooral voor veel tegenstanders tot op heden. Een daarvan is Leon ten Voorde. 

''Ik heb een zwak voor Liverpool. Ik voel me eigenlijk wel een beetje bedrogen door die club. De club van het volk. Dan ga je je aan zo iets wanstaltigs committeren. Dat vind ik wel weer heel erg slecht. Ik ben geneigd om alles van Liverpool te verbranden. Dit past eigenlijk niet bij wat het Engels voetbal hoeft te zijn. De arrogantie van die clubs... Wat doet Spurs daarbij?'', vraagt de journalist zich hardop af bij De Ballen Verstand.

''Ajax wordt niet eens gevraagd'', vervolgt Ten Voorde, die de Amsterdammers er wel voor aan zou zien om mee te doen. ''Ik sluit niet uit dat Ajax in gesprek zal gaan. Die hebben toch een beetje het gevoel dat ze te groot zijn voor Nederland. Het gaat alleen maar om geld, het is schaamteloos. Barcelona heeft een schuld van één miljard. Je ziet elke dag de transferlijstjes voorbij komen. Het zou zo mooi zijn als de UEFA ze meteen uit de competitie konden gooien.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›