Van der Sar: ''Op zo’n manier hebben we een goede band met de fans''

0
Van der Sar: ''Op zo’n manier hebben we een goede band met de fans''

Edwin van der Sar ziet dat de band tussen club en fans niet minder is geworden ondanks het feit dat er geen fans in de stadions mochten komen. De Ajax-directeur is hier trots op.

"We hebben gedaan wat we gezegd hadden. Als je wedstrijden mist, kun je dat terugkrijgen", begint Van der Sar bij Inside Ajax. "Een aantal mensen zagen van honderd procent af of van een percentage. Daar zijn wij blij mee. Volgende maand gaat de seizoenkaartencampagne starten en dan hopen we dat iedereen weer een seizoenkaart of business seat gaat afnemen."

"De mannen van de Ajax media zijn ook van Champions League-niveau met de kwaliteit van de filmpjes en berichtjes. Op zo’n manier hebben we een hele goede band met de fans kunnen behouden", vervolgt hij. "Je merkt dat iedereen er zin in heeft om het nieuwe seizoen te starten met publiek en het nieuwe shirt. Dat zijn gave dingen."

Van der Sar heeft het goed naar zijn zin in diens rol als algemeen directeur bij Ajax. "Hoe mooi is het om toch onderdeel te kunnen zijn van het succes? Je kunt een gedeelte van de schaal in je eigen hand houden, ondanks dat je er niet of amper bij bent geweest. Je hebt een stukje van de schaal waarvoor de spelers zo hard geknokt hebben."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›