Van der Sar hoopvol: ''Het niveau van het elftal gaat omhoog''

0
Van der Sar hoopvol: ''Het niveau van het elftal gaat omhoog''

Edwin van der Sar verwacht dat Ajax in de komende seizoenen meer geluk gaat hebben in de Europese competities. Volgens de algemeen directeur zat het deze jaargang tegen voor Ajax.

"We hebben op bepaalde momenten geluk gehad in de competitie. We scoorden in de laatste minuten en het balletje viel net even goed", begint Van der Sar zijn in Inside Ajax. "En met name in de Champions League hadden we veel pech, maar pech en geluk creëer je zelf. Het kostte ons de 0-2 voorsprong in Atalanta, dus volgend jaar is dat echt een aandachtspunt."

Ook miste Van der Sar de supporters. "Voetbal is voor de fans. Voor het eerst in mensenheugenis mochten we naar Liverpool, maar we mochten geen fans meenemen. Dan zit je daar met acht man in het stadion, waarin je zelf gespeeld hebt met de ongelooflijke sfeer die daar hangt. Dat gun je ook de spelers en supporters."

Van der Sar ziet dat Ajax stappen maakt. "Het niveau van het elftal gaat omhoog en de jeugdspelers maken die stappen ook. Rensch komt omhoog, Gravenberch klopt al een tijdje op de deur en is dit jaar doorgegaan en Timber heeft zijn plek geclaimd en wordt iedere wedstrijd beter. Dat zijn de mooie dingen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›