Geelen wijst Premier League-clubs af: ''Hoef die gesprekken niet''

0
Geelen wijst Premier League-clubs af: ''Hoef die gesprekken niet''

Menno Geelen verkiest een langer verblijf bij Ajax boven een transfer naar de Premier League. Meerdere Engelse hadden interesse in de commercieel directeur van Ajax, maar Geelen gaat de gesprekken niet aan.

"Het was mooi om van hen te horen dat ze positief over je zijn en concreet willen spreken over een overgang. Maar ondanks dat werken in de Premier League zeker mooi zal zijn, hoef ik die gesprekken nu niet", begint Geelen bij Ajax Showtime.

"Ik blijf voorlopig gewoon heel graag bij Ajax. We zijn bezig met een plan om Ajax structureel te laten aanhaken bij de Europese top", vervolgt hij. "Daar willen we als commercie, en dus ik als eindverantwoordelijke, ons steentje - al is die klein in vergelijking met mijn voetbalcollega's - graag aan bijdragen."

Op dit moment ligt de focus op de verkoop van seizoenkaarten. "Zodat we weer samen kunnen juichen. En die vooruitzichten vanuit "Den Haag" zijn vooralsnog goed. En we merken aan onze supporters dat ze ook heel graag weer willen, want er zijn binnen een paar weken al 35.000 seizoenkaarten verlengd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›