Borst doet oproep aan Ziyech: ''Ik zou ontzettend blij zijn als je dat respect ook haar gunt''

1
Borst doet oproep aan Ziyech: ''Ik zou ontzettend blij zijn als je dat respect ook haar gunt''

Hakim Ziyech is de afgelopen week volop in de aandacht vanwege zijn gebaren jegens het Ajax-publiek. Naar aanleiding van alle rumoer besloot Hugo Borst bij Betweters een oproep aan de Marokkaanse middenvelder te doen.

"Beste Hakim, als er in Rotterdam een grote fan van jou bestaat, dan ben ik dat. Ik ben dol op je, want je bent een prachtige voetballer. De openingen die je ziet, de passes die je verstuurt, je bent gewoon van een andere orde", begint Hugo Borst lovend aan zijn bericht aan Ziyech.

"Nu is er één probleempje: mijn dierbare collega Hèlene Hendriks heeft jou ergens in augustus of september een vraag gesteld, die bij jou niet goed viel. Je werd er boos over en hebt aangegeven niet meer met haar te willen praten. Dat is sindsdien ook niet meer gebeurt. Ik weet wel dat Hèlene wel het heeft geprobeerd goed te maken", vervolgt Borst.

Borst sloot af met een oproep aan het adres van Ziyech. "Ik zou ontzettend blij zijn als je het respect waar jij zo naar hunkert, ook aan haar gunt. Ik vind namelijk dat jij ook recht op dat respect hebt. Doe mij nou gewoon een lol, Hakim. Ga een keer een kopje thee drinken met Hèlene. Je zou er zelf niet slechter van worden, maar ik wil vooral dat het uit je hart komt."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Feb 2018 om 07:10
    Gewoon volhouden. Laat die helene maar "lekker" aan die tafel zitten en haar mond houden. Blijkbaar vindt Borst haar ook zielig anders kwam hij niet voor haar op.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›