Homepage » Eerste elftal » Ziyech vergeleken met Ronaldo: ''Maar hij heeft daar volkomen schijt aan''

Ziyech vergeleken met Ronaldo: ''Maar hij heeft daar volkomen schijt aan''

( 0 reacties)
Ziyech vergeleken met Ronaldo: ''Maar hij heeft daar volkomen schijt aan''

Hakim Ziyech is de laatste weken onderwerp van gesprek. De Ajax-middenvelder liet zich in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda gaan richting de Ajax-fans. Arno Vermeulen, commentator van de NOS is niet te spreken over het gedrag van Ziyech.

"Door de jaren heen zie je voetballers die zich irriteren omdat ze denken dat ze als artiest te weinig beloning krijgen voor hun artiest zijn", zegt de NOS-commentator. "Het zijn altijd dezelfde type spelers die dat doen. Dat doet een rechtsback nooit, die de hele wedstrijd loopt te zwoegen."

"Het is wel erg als je de strijd niet aankan. Cristiano Ronaldo doet het ook. Hij wordt vaak uitgefloten bij Real Madrid, maar heeft daar volkomen schijt aan en gaat daar beter door spelen. Ik vraag me af of Ziyech mentaal zo sterk is dat hij dat ook aankan. Hij zoekt het toch een beetje op. Stel dat hij straks naar Spanje of Engeland gaat, dan is het publiek en de media-aandacht tien keer zo erg. Dan ben ik benieuwd of hij daar tegen bestand is", besluit Vermeulen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!