Homepage » Eerste elftal » Schöne duidelijk: ''Wij moeten alles winnen en hopen dat PSV punten morst''

Schöne duidelijk: ''Wij moeten alles winnen en hopen dat PSV punten morst''

( 0 reacties)
Schöne duidelijk: ''Wij moeten alles winnen en hopen dat PSV punten morst''

Ajax heeft zondag opnieuw drie punten gepakt in de Eredivisie. FC Twente werd met 2-1 verslagen en hierdoor werd het gat met PSV weer verkleind van tien naar zeven punten (PSV won zaterdagavond al met 1-2 van Sparta Rotterdam red.).

"Ik ben vooral blij dat we in een week tijd negen punten heeft gehaald. Dat is het enige wat telt: alles winnen en hopen dat PSV punten morst. Komende week kunnen we weer gericht trainen. Vergeet ook niet dat we de derde trainer in een half jaar tijd voor de groep hebben staan. Iedere coach heeft een ander idee op de manier waarop’ie wil opbouwen", begint Lasse Schöne tegenover Metro.

"De eerste tien minuten waren vandaag echt goed”, vervolgt de Deen. "Onze backs stonden hoog en we veroverden snel de bal. We maakten een prima goal via Justin Kluivert en creëerden nog een paar grote kansen waaruit we hadden moeten scoren. Maar dat doen we niet en na een kwartiertje verloren we de grip op de wedstrijd. We liepen misschien te veel naar achteren, ik weet niet precies waar het aan ligt waardoor we zo ver terugvielen. We zeiden nog tegen elkaar in de rust dat we ons spel van de eerste tien minuten moesten oppakken, maar dat lukte ons niet. Ja, dan kan die 1-1 natuurlijk een keer vallen.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!