Homepage » Eerste elftal » ''Tot nu toe winnen ze, maar het kan een keer tegen zitten en dan moeten wij er staan''

''Tot nu toe winnen ze, maar het kan een keer tegen zitten en dan moeten wij er staan''

( 0 reacties)
''Tot nu toe winnen ze, maar het kan een keer tegen zitten en dan moeten wij er staan''

Donny van de Beek is opgelucht met de zege van Ajax op FC Twente, maar beseft dat het spel van zijn ploeg niet voldoende was. Omdat de middenvelder na de 1-0 twee grote kansen onbenut liet, werd het zondagmiddag nog spannend in De Johan Cruijff Arena (2-1). 

"Je wil goed voetbal laten zien, dat is uiteindelijk niet gebeurd. Ik denk dat we wel goed beginnen, vooral de eerste 20 minuten. Daar hadden we veel kansen, waaronder ik met twee grote kansen op de 2-0. Als ik die er dan inschiet wordt het 2-0 en kan het wel eens een grote uitslag worden", aldus een schuldbewuste Van de Beek. 

De middenvelder van Ajax kijkt niet alleen naar zijn eigen ploeg, maar ook naar de concurrentie. "Ik kijk de wedstrijd van PSV als het kan, als wij niet zelf spelen dan kijk ik stukjes. Het is geen mooi spel, maar ze pakken wel de punten hé." Van de Beek vervolgt: "We moeten het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken en hopen dat zij een keer punten gaan verspelen. Tot nu toe winnen ze, maar het kan een keer tegen zitten en dan moeten wij er staan." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!