Homepage » Eerste elftal » Veltman baalt van Ajax-fans: ''Een schande? Tsja, ik vind het vooral jammer''

Veltman baalt van Ajax-fans: ''Een schande? Tsja, ik vind het vooral jammer''

( 0 reacties)
Veltman baalt van Ajax-fans: ''Een schande? Tsja, ik vind het vooral jammer''

Joël Veltman heeft een vervelende week achter de rug. De verdediger van Ajax zat voor het eerst sinds 4,5 jaar niet bij de voorselectie van Oranje, werd bij Ajax als aanvoerder geslachtofferd en daarnaast uitgefloten door zijn eigen publiek.

Dat laatste deed Veltman vooral pijn. "Ik hoop voor de andere jongens dat dit een keer over gaat", zegt de verdediger in het Algemeen Dagblad. "Een schande? Tsja, ik vind het vooral jammer. Toen ik ging warmlopen, kreeg ik ook applaus. Dat is voor mij meer waard."

Veltman hoorde woensdag van zijn ploeggenoot Siem de Jong dat hij niet bij Oranje zat. "Siem las de nieuwsberichten voor op zijn telefoon: Veltman meest opvallende afwezige bij Oranje. Ik weet ook wel dat ik niet elke week goed speel, dus ik moet extra hard aan de bak om te bewijzen dat ik er wél bij hoor", aldus Veltman, die geen contact heeft gehad met de nieuwe bondscoach Ronald Koeman.

"Ik ben wat dat betreft wel van de oude garde. Als je naam er niet bijstaat, is het duidelijk. In Nederland zijn we gewend om uitleg te krijgen. Maar in het buitenland is het heel normaal om verder niets te horen. Het was een slechte week voor mij. Ik ben teleurgesteld, maar ik zal me weer oprichten", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!