Homepage » Eerste elftal » Veltman-vervanger is tevreden: ''Ik was stabiel, geef mezelf een 6,5''

Veltman-vervanger is tevreden: ''Ik was stabiel, geef mezelf een 6,5''

( 0 reacties)
Veltman-vervanger is tevreden: ''Ik was stabiel, geef mezelf een 6,5''

Joël Veltman werd afgelopen zondag gepasseerd voor de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Trainer Erik ten Hag gaf op de rechtsbackpositie de voorkeur aan Rasmus Kristensen. De Deen wist een dag voor de wedstrijd dat hij mocht beginnen.

"Dan zie je in de grote partij hoe de opstelling is, dus toen wist ik dat ik zou starten", zegt Kristensen op de officiële website van Ajax. "Ik ben erg blij dat we de drie punten hebben gepakt. Tijdens de wedstrijd was er wat verwarring, want we hadden 'm veel eerder in het slot kunnen gooien. Maar we hebben met een geweldige verdediging gespeeld, erg compact. Al met al vond ik het een goede wedstrijd."

Kristensen was zelf gematigd tevreden over zijn eigen spel. "Ik probeerde stabiele factor te zijn, mijn ding te doen en ook offensief te spelen. Ik was stabiel, geef mezelf een 6,5", aldus de verdediger, die met vertrouwen vooruit kijkt. "We staan op zeven punten achterstand. We moeten blijven winnen en zo de druk erop blijven zetten bij PSV. Dat is het belangrijkste."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!