Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

''Hij voelt gewoon dat hij bij Ajax het vijfde wiel aan de wagen is''

( 0 reacties)
''Hij voelt gewoon dat hij bij Ajax het vijfde wiel aan de wagen is''

Freek Jansen begrijpt Amin Younes, die zondag tegen Heerenveen weigerde om in te vallen. De verslaggever van Voetbal International keurt het gedrag echter wel af.

"Het was van beide kanten totaal niet slim en onnodig", aldus Jansen. "Het verbaast me ook in het geval van Ten Hag. Als je zelf hebt gevoetbald, heb je ook meegemaakt hoe dat werkt. Jeugdspelers en talenten vlak voor tijd minuten gunnen is fantastisch, maar Younes zo 'belonen', een minuut voor tijd, dat is geen belonen."

"Younes is doodongelukkig, het hele seizoen al", vervolgt de Ajax-watcher. "In de zomer hoopte hij dat hij een transfer kreeg. Hij had een goed jaar in Europa, was Duits international. Hij had zoiets van: nu moet ik mijn transfer maken. Die kreeg hij niet. Vervolgens kreeg hij gehannes met dat contract. Zijn gevoel bij Overmars en Ajax werd met de dag minder. Toen hij zijn transfer naar Italië kreeg, was er een vaag rookgordijn en ging de transfer op het laatste moment niet door. Hij voelt gewoon dat hij bij Ajax het vijfde wiel aan de wagen is."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›