Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

Ajax-verdediger heeft mogelijk laatste wedstrijd gespeeld na nieuwe blessure

( 0 reacties)
Ajax-verdediger heeft mogelijk laatste wedstrijd gespeeld na nieuwe blessure

Ajax moet het de komende weken stellen zonder Nick Viergever. De verdediger was net hersteld van een langdurige blessure, maar staat opnieuw lange tijd aan de kant. Maandag raakte hij op de training weer geblesseerd.

Volgens de Amsterdammers is Zijn enkelband daarbij beschadigd, meldt de club op het digitale thuis. Een scheurtje in het bot van zijn rechterenkel zorgde ervoor dat Viergever al maanden moest toekijken. Vrijdag maakte hij zijn rentree bij Jong Ajax tegen Go Ahead Eagles (0-2), maar daar blijft het dus voorlopig bij.

Door de nieuwe blessure heeft Viergever mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld. De linkspoot is na dit seizoen transfervrij en PSV heeft interesse.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›